Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем с дълга светлина

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблем с дълга светлина

Здравейте колеги,
    от скоро имам един проблем, а той е че дългата светлина на десния фар спря да работи. Крушката е здрава, пробвах да сложа крушката от левия фар, но пак не работи.
    Ако някой се сети какво може да е нека сподели, благодаря предварително
    Alfa Romeo 147 1.9JTD 16v 140hp '04 The new Mistress
    Alfa Romeo 156 1.9JTD 8v 105hp '98 еx

И аз бях така......... сменях габарит и по време на интервенцията като съм дърпал кабелите съм извадил "-" на дългите, който е общ с този на габарита, меря си аз между кабела за крушката и купето 12в. ,а не свети, наврях си главата и гледам кабелчето стърчи, сложих го и работата заспа.

Comment

Ляв и десен фар са на отделни предпазители. Провери за изгорял предпазител.

159 1.8 MPI
      166 2.0 TS (ex)

Comment

btw и аз сменях габарит .. Ако съм дръпнал "-" това би трябвало да означава, че няма да ми работи и габарита нали ? Моя си работи

@ecotronic благодаря за инфото, ако може да кажеш и къде да намеря предпазителя ?

Comment

В таблото с предпазителите на най-горния ред първия и втория отляво надясно. Водят се F6 и F7 (10 - амперови)

159 1.8 MPI
          166 2.0 TS (ex)

Comment

Габарита работеше, кабелите са заедно на кабелна обувка и няма значение , дали тя е сложена или не.

Comment

Благодаря за помощта и на двамата, утре ще проверя бушона ако не е той, пак трябва да се навирам..

Comment

Колега,
                Наистина провери бушона. Имах същия проблем и се оказа той.

Comment

Working...
                X